

با انگیزه باشید – به خودتان انگیزه بدهید
با انگیزه باشید – برای موفقیت باید مراقب انگیزه تان باشید .
با انگیزه بودن و انگیزه بخشیدن بایستی به طور منظم انجام شود.; هیچ کس نمی تواند به فرد دیگری انگیزه بدهد، تنها کاری که دیگران می کنند، تشویق برای انجام دادن کارها ست .
این خود انسان است که بهترین مشوق و انگیزه دهنده برای خودش است .
۱۸ روش برای اینکه سطح انگیزه خود را همیشه بالا نگه دارید :
۱ – پلان زندگی تان را رسم کنید .
این پلان حاوی اهداف زندگی ، خواسته ها و رؤیا های شماست.; تفاوت آن با تابلوی تجسم تان در این است که مراحلی که شما برای رسیدن به رؤیا هایتان طی می کنید،; را در بر دارد . این پلان به شما نشان می دهد که به منظور رسیدن به آنچه در زندگی می خواهید،; چه کاری انجام می دهید .
۲ – همیشه در آسایش و آرامش نباشید .
از اینکه کمی به خود سختی بدهید ، نهراسید.; اتفاق های مهم زمانی رخ می دهند که شما کمی هم تلاش و سختی را تحمل کنید; و از اشتباه کردن نهراسید .
۳ – زمان مشخصی را به خود شناسی اختصاص دهید .
انگیزه شما نیاز به تجدید دارد. اجازه ندهید از بین برود.; حداقل یک ساعت در روز را به خود شناسی اختصاص دهید ، کتاب های ایجاد انگیزه مطالعه و موسیقی الهام بخش گوش کنید.; این کتاب ها به شما کمک می کنند تا انگیزه لازم برای رسیدن به اهداف زندگی تان را به دست آورید.; رانندگی بهترین فرصت برای گوش کردن به کتاب های صوتی در مورد پرورش روح و خود شناسی است.;
[highlight bgcolor=”#dd9933″ txtcolor=”#ffffff”] کلیپ های انگیزشی [/highlight]را کشاهده کنید.
۴ – در لحظه زندگی کنید .
وقتی در گذشته ها گیر کرده باشید یا در آینده ای که نیامده،; سیر کنید ، لحظه های کنونی را از دست می دهید و فرصت تصمیم گیری های درست را از بین می برید.; خود را مجبور کنید از زندگی لذت ببرید ، لذت بردن بهترین شغل بهشت است .
۵ – ساعت بدن تان را کشف نمائید .
به جای منطبق شدن با قوانین متداول ، به بهره وری خود فکر کنید; و ببینید که چه زمانی از روز ، بهتر کار می کنید.; از ساعت اوج بازدهی تان ، نهایت استفاده را ببرید .
۶ – انرژی را سازماندهی کنید نه زمان را .
زمان محدود است و نمی توانید آن را سازماندهی کنید در عوض انرژی خود را سازماندهی کنید.; وقتی شما انرژی خود را اداره می کنید و آن را به کارهایی که قابل انجام هستند ، اختصاص می دهید ، انگیزه خود را نیز افزایش می دهید .
۷ – عامل انگیزشی تان را ثبت کنید .
هر هفته کاری که انجام دادده اید و شما را هیجان زده و با انگیزه کرده را بنویسید.; هر آن چیزی که برایتان مهم است. حتی می تواند به سادگی پاسخ دادن به یک ایمیل طولانی باشد،; یا دعوت شدن برای سخنرانی در یک سمینار .
۸ – بزرگ و وسیع فکر کنید .
فکر خود را به مسائل معمولی محدود نکنید ، سعی کنید بزرگ و وسیع بیاندیشید.; همیشه آرزوهای بزرگ در سر بپرورانید، اگر چیزی فراتر از سطح انتظار باشد،; همه تلاش خود را به کار می گیرید تا آن آرزو و خواسته را برآورده نمائید .
۹ –به خودتان برسید .
طوری که با خودتان رفتار می کنید ، همان گونه هم با بقیه روزتان رفتار خواهید کرد.; اگر زحمت رسیدگی به خودتان را متحمل نمی شوید ، چگونه فکر می کنید می توانید زحمت دنبال کردن رؤیا های زندگی را به خود بدهید .
[highlight bgcolor=”#81d742″ txtcolor=”#f7f7f7″] آهنگ مثبت گوش کنید [/highlight]
۱۰ – مقالات یا سخنرانی های الهام بخش بخوانید و تماشا کنید .
هر کسی هر از گاهی به این موارد نیاز دارد،; تماشای ویدئو های سخنرانی های الهام بخش و شنیدن تجربیات دیگران به شما حس تازه ای از امید و انگیزه می دهد .
۱۱ – جنب و جوش داشته باشید .
بدنتان را حرکت دهید ، ورجه وورجه کنید.; حتی نرمش های سبک نیز بر روحیه ی شما اثر خوبی می گذارند; و باعث می شوند که حس فعال و پویایی به شما دست بدهد.; انگیزه تان را با تحرک داشتن زیاد کنید و بگذارید هورمون های شادی آور در بدنتان ترشح شود.; ورزش میزان افسردگی را کاهش می دهد و دید شما را نسبت به خودتان بهتر می کند و هر دوی اینها انگیزه شما را بالا می برند .
۱۲ – هر روزتان را با یک عبارت تأکیدی قدرتمند شروع کنید .
با هدف زندگی کنید و به عبارات قدرتمند خود توجه داشته باشید.; عبارت باید احساسی ، ضروری و چیزی باشد که با شنیدن آن بلافاصله از جای خود بلند شوید.; تنها نقل قول ها را راجع به انگیزه نخوانید بلکه ، عبارات خود را بسازید .
۱۳ – استراحت کردن ضروری است .
به جای متوالی کار کردن ، به ازای هر ساعت کار ، ۱۰ دقیقه استراحت کنید تا سطح انگیزه تان پائین نیاید و با انگیزه بمانید.
۱۴ – وظایف خود را به تکه های کوچکتر تقسیم کنید .
اگر مشکلات جدی انگیزشی دارید، شکستن وظیفه خود به موارد کوچکتر باعث می شود; که از لحاظ روانی راحت تر بتوانید به آنها نزدیک شوید و آنها را شروع کنید.; زیرا با انجام هر یک از این تکه ها و تمام کردن آنها حس موفقیت در آن کار به شما دست می دهد; و انگیزه تان برای انجام بقیه کار ، بالاتر می رود.; در حالی که اگر به کارهای بزرگ و به ظاهر غیر ممکن فکر می کنید، خیلی آسان تمام انگیزه خود را از بین می برید .
۱۵– از یکی شروع کنید .
اگر به کاری فکر می کنید ، بهتر است آن را شروع کنید و از نگرانی خلاص شوید .
نگران نوشتن یک کتاب هستید؟ با صفحه اول شروع کنید.; نگران ورزش کردن هستید ؟ با یک تمرین ساده شروع کنید .
خیلی زود انگیزه تان برای ادامه کار زیاد می شود .
۱۶– اهداف تان را به خودتان یاد آوری کنید .
اینکه حواستان به اهداف تان باشد و دائماً پیشرفت خود را چک کنید،; باعث می شود که هر روز انگیزه شما بیشتر و بیشتر شود.; برای برخی افراد تهدید می تواند کارساز باشد،; مانند : اگر شما این کار را انجام ندهید در آینده ورشکسته می شوید .
برای عده ای، تشویق کمک کننده تر است، مانند;: با انجام این کار توسط شما ، انسان های دیگری هم زندگی بهتری خواهند داشت .
۱۷– به خودتان پاداش دهید .
هر بار که به اهداف کوچکتر و کوتاه مدت خود می رسید ، به خودتان جایزه و پاداش بدهید .
۱۸ – روی پیشرفت تمرکز کنید .
هر هفته پیشرفت خود را چک کنید.; هر کسی دوست دارد بداند که هر روز چقدر به هدفش نزدیکتر می شود.; گاهی نگاهی به عقب بیاندازید و آنچه را انجام داده اید را ببینید و بگذارید کارها جریان پیدا کنند.; اگر ببینید که در مسیر درست هستید و هر بار پیشرفت قابل ملاحظه ای می کنید، انگیزه شما بیشتر می شود.; اگر ببینید که در رسیدن به هدف تعلل می کنید ، این تلنگری به شماست تا دوباره به مسیر اصلی برگردید.
اگر هیچ کدام از این موارد ، کمکی نکرد از خود بپرسید; آیا می توانید عواقب انجام ندادن وظیفه تان را قبول کنید ؟
ممکن است زمان آن رسیده باشد که حتی شغلتان را تغییر دهید،; شغل ما بخش مهمی از زندگی ما محسوب می شود ، پس خیلی مهم است که ما از آن احساس رضایت و شادمانی داشته باشیم .
بار دیگر از خود بپرسید و صادقانه پاسخ دهید ، آیا می توانید عواقب انجام ندادن وظیفه تان را بپذیریذ ؟
همین امروز شروع کنید فردا ممکن است خیلی دیر شده باشد .
لطفا در صورت مفید بودن این مقاله جهت استفاده ی دوستان و کمک به ما;و دیگران مطلب را با کلیک روی آیکون های اجتماعی به اشتراک بگذارید.
گرد آوری : مریم ایراندوست
گروه آموزشی پژوهشی تا بیکران
منابع
www.hidoctor.ir
www.delgarm.com
www.banki.ir
گرد آوری : مریم ایراندوست